Lancering CR7Drive bij Ajax op trainingscomplex De Toekomst

CR7 Drive is de nieuwe, state of the art sportdrank van Herbalife, welke in nauwe samenwerking met Cristiano Ronaldo is ontwikkeld. Herbalife is al jaren de officiéle voedingsupplier van Ajax en is daarmee één van de eerste professionele teams die de CR7 Drive ter beschikking kreeg. De officiële introductie vond plaats op trainingscomplex De Toekomst, waar Anwar El Ghazi vertelde over zijn eerste, positieve ervaring met deze hypotone sportdrank. Peter Res, de voedingskundig specialist van Ajax gaf verder uitleg aan de pers over de voedingsfilosofie van Ajax en hoe de sportvoedingsproducten van Herbalife hierin bijdragen

Topzwemcoach Jacco Verhaeren is al jaren ambassadeur van Herbalife

Maak kennis met Herbalife en hoor waarom topzwemcoach Jacco Verhaeren ambassadeur is van het grootste voedingsbedrijf ter wereld. Jacco is de succescoach achter de vele gouden medailles van zwemmers als Pieter van den Hoogenband, Inge de Bruin en Ranomi Kromowidjojo.

CR7Drive, de nieuwe state of the art sportdrank van Cristiano Ronaldo & Herbalife

CR7Drive, de nieuwe state of the art sportdrank van Herbalife24, ontwikkeld in samenwerking met niemand minder dan ‘s werelds beste voetballer en topatleet Cristiano Ronaldo!!

HFF Herbalife Family Foundation

De Herbalife Family Foundation ondersteunt wereldwijd organisaties die opkomen voor kansarme kinderen.

Top zwemcoach Jacco Verhaeren over de rol van de coach

Topcoach Jacco Verhaeren, de huidige bondscoach van de Australische zwembond en de zwemcoach achter de successen van o.a. Inge de Bruin, Pieter van den Hoogenband, Marleen Veldhuis en Ranomi Kromowidjojo is zeer enthousiast over de voeding en sportvoeding van Herbalife! Jacco geeft in deze korte video zijn visie op de rol van een goede coach. Zeer interessant voor iedere coach! Ook voor ouders, als coach van hun kinderen!

Ajax kiest voor Herbalife: voeding steeds belangrijker in voetbal!

Voeding en topsport zijn steeds meer met elkaar verbonden. Net als vele duizenden atleten en andere topteams, kiest ook Ajax voor Herbalife voeding en sportvoeding.

Herbalife’s visie op de hedendaagse voeding

Herbalife’s wereldwijde voedingsfilosofie! De moeite waard om even te bekijken en zelf je conclusies te trekken.

Nederlandse tophockeyers kiezen ook voor Herbalife!

Waarom kiezen Nederlandse tophockeyers Robert van der Horst, Sander Baart, Bob de Voogd, Billy Bakker en Mink van der Meerden ook voor Herbalife voeding en sportvoeding!

Netwerkmarketing = Aanbevelingsmarketing

Netwerkmarketing is een vorm van Aanbevelingsmarketing. Deze video geeft een goede uitleg over de kracht van de mond tot mond reclame. Bij Herbalife is je resultaat geld waard!

Word Herbalife Fitcoach en run je eigen FitClub!

Is sporten jouw passie? Verdien dan geld met je hobby of maak er je werk van. Word Herbalife Fitcoach en run je eigen FitClub! Je hoeft geen sportinstructeur te zijn om een succesvolle Herbalife FitCoach te worden!

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *
  *Telefoonnummer
  *Woonplaats
  Leeftijd *
  *E-mail adres
  *Werkervaring
  *Wat is je motivatie

  Verplichte velden

  Meer informatie