Ben jij personal trainer of fitness instructeur en zoek je extra inkomsten?

Heb jij een opleiding tot personal trainer/fitnessinstructeur? Wil je graag aan de slag? Of Ben je al actief als personal trainer of fitnessinstructeur, maar zoek je extra inkomsten? Word Fitcoach en verdien tot wel €1500 per maand extra. Dé trend van dit moment is Health en Fitness. Herbalife biedt personal trainers en fitnessinstructeurs de mogelijkheid om een goed extra inkomen te verdienen naast hun huidige activiteiten. Heb je de opleiding tot personal trainer of fitness instructeur gevolgd en wil je graag voor jezelf aan de slag. Run dan als Herbalife Fitcoach je eigen Fitclub, Fitcamp of Bootcamp! Als Fitcoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding in combinatie met een gezonde, actieve levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren en sluiten perfect aan bij jouw opleiding en werkervaring

Geen opleiding personal trainer fitnessinstructeur? Geen probleem!

Om je eigen FitClub te hebben, hoef je op geen personal trainer te zijn. Iedereen kan een Herbalife FitClub starten, omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Van low-impact workouts voor alle niveaus zoals een powerwalk, tot pittige bootcamps voor gevorderden. Jij bepaalt zelf je doelgroep(en). Is sporten je hobby? Hoe zou het zijn om er geld mee te verdienen? Of er je werk van te maken?

Als Fitcoach bepaal je zelf hoeveel je verdient!

Waarom biedt het werken als Fitcoach veel voordelen? Allereerst omdat je zelf je werktijden kunt bepalen. Maar ook omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt. Daarom hoef je niet te investeren en loop je dus geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn zeer aantrekkelijk. Door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.

Wie ken je nog meer met de opleiding personal trainer fitnessinstructeur?

Ken je andere mensen die de opleiding personal trainer/fitnessinstructeur hebben gevolgd? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden om ook als Fitcoach te starten. Door het bouwen van een eigen team, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En jij gaat automatisch meer verdienen! Het beloningsplan werkt namelijk heel eenvoudig. Hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife

Laat iedereen in je community kennismaken met het ideale ontbijt van Herbalife. Het Ontbijtproefpakket is heel laagdrempelig en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing, opbouw spierkracht en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan hier de OntbijtCheck

Als Fitcoach heb je geen bedrijfspand nodig

Opleiding personal trainer/fitnessinstructeur

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *

  *Telefoonnummer

  *Woonplaats

  Leeftijd *

  *E-mail adres

  *Werkervaring

  *Wat is je motivatie


  Verplichte velden

  Meer informatie