Kom eens vrijblijvend kennismaken!

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste coaches met allerlei soorten achtergronden en in alle leeftijden. Onze jongste coach is 16 jaar, maar gedraagt zich als iemand van 26 en de oudste coach in ons team is 73, maar voelt zich nu beter dan toen ze 43 jaar was!

Wij zijn niet anders dan jij! Ook voor ons was Herbalife ooit onbekend en een aantal van ons was in het begin ook sceptisch, net als jij misschien op dit moment. Je hoeft echter niet te twijfelen of de producten van Herbalife werken, anders zou Herbalife niet al meer dan 30 jaar succes hebben en zouden er geen miljoenen tevreden klanten zijn in meer dan 90 landen. En wat te denken van Ajax, PSV en topvoetballer Cristiano Ronaldo. Zouden zij voor Herbalife kiezen als de producten niet de allerbeste zouden zijn?

Ons motto is: “Team work makes the dream work!’” Door samen te werken en te leren van elkaar, kan iedereen groeien en succes hebben.

Wij nodigen je van harte uit om met ons en met Herbalife kennis te komen maken. Kom hiervoor naar één van onze Herbalifestyle info-avonden en hoor en zie waarom wij zo enthousiast zijn. Een Herbalifestyle info-avond is leuk, leerzaam en inspirerend en voor veel mensen een echte eye-opener!

Het bijwonen van de info-avond is gratis en verplicht je tot niets. Bedenk dat je alleen met de juiste informatie, de juiste beslissing kunt nemen!

Info-avond bijwonen? klik hier

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *
  *Telefoonnummer
  *Woonplaats
  Leeftijd *
  *E-mail adres
  *Werkervaring
  *Wat is je motivatie

  Verplichte velden

  Meer informatie