Haal meer uit jezelf en uit je leven met Herbalife!

Herbalife Nutrition is één van de grootste en meest succesvolle voedingsbedrijven ter wereld. Het succes van Herbalife is gebaseerd op de unieke voedingsproducten op basis van kruiden. Je zou kunnen zeggen dat Herbalife gezonde voeding eenvoudig heeft gemaakt. Geen kuur of dieet, maar uitgebalanceerde voeding als aanvulling op onze hedendaagse voeding, die veelal niet meer voldoet aan de normen. Tientallen miljoenen mensen over de gehele wereld weten inmiddels al dat Herbalife werkt. Jij nog niet? Eet het en je weet het!

Wat Herbalife verder uniek maakt is de wijze waarop de producten zich over de wereld verspreiden. De producten worden namelijk niet verkocht via winkels, maar via een wereldwijd netwerk van zelfstandige coaches. Deze coaches zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die precies weten hoe je de producten moet gebruiken om de beste resultaten te behalen. Daarnaast hebben zij geleerd hoe ze mensen kunnen helpen en begeleiden bij het aanleren van een gezonde en actieve levensstijl.

In marketingtermen noemen we dit Netwerkmarketing of Aanbevelingsmarketing. Hoewel iedere coach de mogelijkheid heeft om een eigen team op te bouwen, is netwerkmarketing beslist geen piramidesysteem. Piramidesystemen zijn bij de wet verboden, terwijl Herbalife een gerenommeerd en beursgenoteerd bedrijf is, met vestigingen in meer dan 90 landen over de gehele wereld. In al deze landen zijn zowel de producten, als ook het marketingconcept door de overheden goed bevonden.

Het succes van Herbalife is ronduit spectaculair. De omzetgroei breekt record op record en het leuke is, dat jij kunt meeliften op dit succes.

Gold Standard Garanties

Als coach van Herbalife loop je geen enkel financieel risico. Herbalife hanteert als eerste Netwerkmarketingbedrijf de Gold Standard Garanties.

 • Minimale startkosten
 • Geen minimum aankoopverplichtingen
 • 90 dagen geld terug garantie op Member Pack
 • 100% terugbetaling op alle aangekochte producten > binnen 12 maanden

img


Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *

  *Telefoonnummer

  *Woonplaats

  Leeftijd *

  *E-mail adres

  *Werkervaring

  *Wat is je motivatie


  Verplichte velden

  Meer informatie