Bestel Herbalife met korting via je eigen membership!

Wil je graag alle Herbalife producten kopen met korting? Ontdek dan de voordelen van het Herbalife Nutrition Membership. Met een Membership bestel je alle Herbalife producten rechtstreeks bij Herbalife Nutrition tegen groothandelsprijzen. Wanneer je zelf de producten gebruikt is dit met een Membership het goedkoopst. Als Member van Herbalife kun je alle Herbalife producten kopen met een minimale korting van 25%. Wanneer je echter wat meer producten in één keer bestelt, krijg je al snel 35% of 42%. De maximale korting bedraagt maar liefst 50%! Zo wordt werken aan je gezondheid nog leuker en aantrekkelijker!

Herbalife Nutrition Member pack

Je kunt het Membership alleen aanvragen via een actieve Herbalife member coach. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als Herbalife member coach. Daarom kunnen wij jou als geen ander helpen met de registratie van jouw membership. Registratie van je membership kost eenmalig ca. 60 euro. Daarvoor ontvang je een Herbalife Nutrition Member pack met uitgebreide info. Zo krijg je onder andere 1 bus Formula 1 voedingsshake vanille (met 21 porties!) en een handige Herbalife supershaker. Zodra je Membership is geregistreerd, bestel je alle Herbalife producten met korting.

Herbalife kopen met korting en verdien tot wel 1500 euro per maand extra!*

Wanneer je zelf enthousiast bent over de producten van Herbalife, is het ook leuk om andere mensen hierover te vertellen. Door je ervaring en resultaten te delen met andere mensen, vrienden, familie, collega’s etc. zul je hen inspireren om ook de producten te gaan gebruiken en hun levensstijl en eetgewoonten te verbeteren. Als Member kun je dan de producten voor hen bestellen en het verschil tussen de verkoopprijs en jouw inkoopprijs is dan jouw verdienste. Als je zo drie á vier mensen helpt, verdien je je eigen productgebruik al terug en eet je dus zelf ‘gratis’. Door Herbalife actief te promoten als Voedingscoach of Fitcoach kun je een vast klantenbestand opbouwen. Hiermee zijn parttime bijverdiensten tot wel 1500 euro per maand mogelijk*.

Herbalife Membership is zonder risico

Als member/coach van Herbalife loop je geen enkel financieel risico. Herbalife Nutrition hanteert als eerste Netwerkmarketingbedrijf de meest uitgebreide Gold Standard garanties.

 • Minimale startkosten
 • Herbalife kopen met korting
 • Geen minimum aankoopverplichtingen
 • 90 dagen geld terug garantie op Member Pack
 • 100% terugbetaling op alle aangekochte producten > binnen 12 maanden

*Disclaimer: dit inkomen biedt geen garantie voor jouw inkomen. Je inkomsten hangen af van factoren als het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden en de tijd en moeite die je er in steekt

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *

  *Telefoonnummer

  *Woonplaats

  Leeftijd *

  *E-mail adres

  *Werkervaring

  *Wat is je motivatie


  Verplichte velden

  Meer informatie