Ruben Verkaart

Via mijn vrouw hoorde ik voor het eerst van Herbalife. Als topsporter ben ik altijd geïnteresseerd geweest in gezonde voeding en was erg benieuwd hoe de voeding en sportvoedingsproducten van Herbalife zouden kunnen bijdragen aan mijn sportprestaties. Binnen een paar weken merkte ik al verschil in het herstel na een intensieve training en het duurde niet lang voordat ik mijn PR’s keer op keer kon verbeteren.


Marjolein Molegraaf

Ruim 20 jaar geleden ben ik als klant gestart om mijn man te helpen met zijn gewicht. Hij was ernstig te zwaar, en we hadden al diverse acties ondernomen om hier iets aan te doen, maar niets hielp. Uiteindelijk is hij afgeslankt naar een gezond gewicht door de combinatie Herbalife voeding en een verbeterde levensstijl. Door ons resultaat waren er diverse mensen in mijn omgeving die om onze hulp begonnen te vragen.


Suzan van der Kolk

Via een advertentie op het internet las ik over Herbalife. Nadat ik de nodige informatie had ingewonnen via een Herbalife coach was ik uiteindelijk zo enthousiast dat ik de producten ben gaan gebruiken. Dit resulteerde er in dat ik veel fitter ben geworden en de nodige kilo’s ben afgevallen. Deze ervaring gun ik iedereen en dit was voor mij de aanleiding om mensen te gaan informeren, adviseren en coachen over uitgebalanceerde


Willy Schilder

In mei 2010 was ik op zoek naar een bijverdienste naast mijn baan op een administratiekantoor. Op internet zag ik een advertentie waar werd gevraagd naar mensen die anderen wilden begeleiden naar een beter welzijn met behulp van voeding en supplementen. Dat trok mij direct aan. Nadat ik in juni en juli wat trainingen had bezocht, nodigde ik op 17 augustus mijn familie en vrienden uit voor een opening van mijn bedrijf.


Sharon van de Berg

Via een flyer in de sportschool voor een gratis voedingsanalyse, ben ik in aanraking gekomen met Herbalife. Tijdens deze voedingsanalyse werd ik zo enthousiast over deze aanpak, dat ik werd uitgenodigd voor een Herbalifestyle informatie avond om te kijken of ik ook als voedingscoach wilde gaan werken. Na deze avond ben ik gelijk gestart als Member omdat ik altijd al interesse heb gehad in gezonde voeding.


Mira Kremenovic

Ik had net mijn studie afgerond “Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen” , ging lekker reizen en dan?? Ik kwam terug naar Nederland en als 21 jarige student zocht ik een baan. Ik had geen idee wat ik wilde gaan doen, toen reageerde ik op een website “Werken vanuit Huis”. Nadat ik enthousiaste product resultaten hoorde, besloot ik om ook te starten met Ideale ontbijt van Herbalife.


Marleen Zwetsloot

11 jaar geleden ben ik met Herbalife in aanraking gekomen via een buurvrouw op de camping. Ik ontbeet nooit en dacht dat dit een goede manier was om af te vallen. Zij vertelde mij dat dit niet zo was en adviseerde mij het gezonde ontbijt van Herbalife en dat ben ik gaan doen. In de loop van de jaren ben ik ruim 10 kg afgeslankt en heb mijn gewicht nu blijvend onder controle. 5 jaar geleden ben ik member van Herbalife geworden.


Diana van Vulpen

Eind 2001 maakte ik kennis met Herbalife op een avond waar meer informatie gegeven werd over het werken vanuit huis als coach van Herbalife. Ik vond het erg interessant klinken, dit was voor mij de mogelijkheid om zelf mijn werktijden te bepalen en dus onder andere geen oppas te hoeven voor mijn kinderen.


Helga Harms

Ik heb Herbalife op een unieke manier leren kennen, heb eerst een half jaar de producten gebruikt en daar een wekelijkse blog over geschreven. Na dat half jaar waren mijn resultaten zo goed qua gewichtsverlies en verhoogde vitaliteit dat ik me als member/coach heb ingeschreven.


Esther Ketelaar

Eind 2003 kwam ik in aanraking met Herbalife via mijn schoonmoeder. Ik voelde mij niet vitaal en was lusteloos. Zij vertelde mij eens langs te gaan bij de tante van mijn vriend omdat Herbalife wellicht iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik ben gestart met o.a. een gezond ontbijt en al snel voelde ik mij veel vitaler. Ik voelde me zo goed dat ik hier mee wilde gaan werken en anderen dit ook gunde.


Eline van Breda

In 2001 ben ik, op advies van een kennis, gestart met de producten van Herbalife. Door de goede resultaten kwamen er vanzelf mensen die aan mij vroegen wat ik aan het doen was. Zo ben ik mijn eerste klanten gaan begeleiden naast mijn werk als fysiotherapeut. Door de resultaten van deze mensen raakte ik steeds meer geïnteresseerd in deze producten.


Ron & Helena Koppers

Ik werkte jarenlang in de horeca en recreatiesector toen ik via een studiegenoot voor het eerst van Herbalife hoorde. Ik zag dit als mijn kans om mijn droom ‘een eigen bedrijf’ te realiseren en besloot om de uitdaging aan te gaan. En met succes; ik startte in eerste instantie parttime naast mijn drukke baan op een recreatiepark maar toen na een jaar de bijverdiensten in de avonduren het tweevoudige bedroegen van mijn gewone inkomen, besloot ik om mijn baan op te zeggen. Mijn langgekoesterde wens van een eigen bedrijf werd werkelijkheid!


Disclaimer

Inkomsten zijn van toepassing op de vermelde individuen en zijn geen gemiddelden. Raadpleeg voor meer informatie over gemiddelde financiële prestatiegegevens de verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding voor Nederlandse Supervisors op www.herbalife.nl De aanbieder van de zakelijke mogelijkheid is Herbalife International (Netherlands) B.V. Postbus 8283, 3503 RG Utrecht. De verkochte goederen zijn voedingsproducten, verzorgingsproducten of cosmetische producten. De transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofduitvoerenden.


Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *

  *Telefoonnummer

  *Woonplaats

  Leeftijd *

  *E-mail adres

  *Werkervaring

  *Wat is je motivatie


  Verplichte velden

  Meer informatie