FITCOACH

Op zoek naar een vacature personal trainer fitnessinstructeur? Heb jij een opleiding tot personal trainer/fitnessinstructeur en wil je graag aan de slag? Ben je al actief als personal trainer en zoek je extra inkomen?

Word Fitcoach en verdien tot wel €1500 per maand extra! Dé trend van dit moment is Health en Fitness. Herbalife biedt personal trainers en fitnessinstructeurs de mogelijkheid om een goed extra inkomen te verdienen naast hun huidige activiteiten. Heb je de opleiding tot personal trainer of fitness instructeur gevolgd en wil je graag voor jezelf aan de slag. Run dan als Herbalife Fitcoach je eigen Fitclub, Fitcamp of Bootcamp! Als Fitcoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding in combinatie met een gezonde, actieve levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren en sluiten perfect aan bij jouw opleiding en werkervaring

De leukste vacature als personal trainer fitnessinstructeur?

Als Fitcoach combineer je sporten en voedingsadvies in je eigen eigen FitClub! FitClubs komen van oorsprong uit Amerika, maar zijn ook in Nederland inmiddels een groot succes. Een FitClub is heel laagdrempelig omdat het sporten gratis is. Zo bied je mensen de kans om te investeren in goede voeding.

Om je eigen FitClub te hebben, hoef je op zich geen personal trainer te zijn. Is sporten en gezond leven je hobby? Verdien dan geld met je hobby of maak er je werk van! Iedereen kan een Herbalife FitClub starten, omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Van low-impact workouts voor alle niveaus zoals een powerwalk, tot pittige bootcamps voor gevorderden. Jij bepaalt zelf je doelgroep(en).

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Waarom biedt het werken als Fitcoach veel voordelen? Allereerst omdat je zelf je werktijden kunt bepalen. Maar omdat je ook geen bedrijfspand/personeel nodig hebt, hoef je niet te investeren en loop je daarom geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn zeer aantrekkelijk. Door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.