EIGEN BEDRIJF VANUIT HUIS

Eigen bedrijf vanuit huis jouw droom? Ben je ambitieus en wil je graag succesvol worden? Ontdek hier jouw mogelijkheden om parttime naast je baan, gezin of studie je eigen bedrijf met Herbalife Nutrition op te bouwen

Eigen bedrijf vanuit huis met Herbalife Nutrition

Ben je ondernemend en ambitieus en wil je een succesvolle carrière vanuit huis? Herbalife biedt je de kans om stap voor stap en zonder enig risico een eigen bedrijf op te bouwen. Gewoon vanuit huis en zonder financieel risico. Start nu in één van de grootste groeimarkten van deze tijd: voeding, gezondheid en fitness.

Als businesscoach ga je leren hoe je een eigen team van Herbalife coaches kunt opbouwen. Dit kunnen zowel Voedingscoaches als Fitcoaches zijn.

Wie ken je die graag een paar honderd euro per maand zou willen bijverdienen? Ken je iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Promoot de zakelijke mogelijkheid op allerlei manieren en laat mensen zien welke kansen Herbalife voor hen te bieden heeft. Met meer dan 500.000 mensen zonder baan liggen de kansen voor het oprapen. Wanneer mensen starten als coach, komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. Belangrijk is natuurlijk wel dat je ook zelf ervaring hebt als coach van Herbalife. Zo kun je namelijk het beste jouw team leren wat zij moeten doen om een succesvolle coach te worden. Het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Omdat je niet hoeft te investeren, loop je bij het starten van je eigen bedrijf met Herbalife ook geen financieel risico. Deze kans is voor iedereen, ongeacht je opleiding, werkervaring of leeftijd. De mogelijkheden zijn onbeperkt en onbegrensd, want Herbalife is actief in meer dan 90 landen. Daarom kun je vanuit Nederland een internationaal team bouwen en uiteraard ook regelmatig je teams in andere landen bezoeken!

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

  Voor- en achternaam *
  *Telefoonnummer
  *Woonplaats
  Leeftijd *
  *E-mail adres
  *Werkervaring
  *Wat is je motivatie

  Verplichte velden

  Meer informatie