LEUKSTE BIJBAAN

Ben je op zoek naar een bijbaan voor extra inkomen naast je werk, gezin of studie? Heb je interesse in voeding en een gezonde leefstijl? Ontdek hier de leukste bijbaan!

Herbalife biedt de leukste bijbaan voor extra inkomen voor jonge ondernemende mensen!

Studeer jij en wil je controle over je eigen leven? Werk je liever voor je eigen dromen dan voor die van een ander? Herbalife biedt jonge mensen een unieke kans om eigen baas te worden in de grootste trend van dit moment: Health and Fitness!

Leer je eigen levensstijl te verbeteren. Word fitter, strakker en aantrekkelijker en wees een voorbeeld voor anderen! Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan hier de OntbijtCheck!

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife

Een proefpakket is heel laagdrempelig en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Groei door te leren hoe je je eigen team bouwt. Wie ken je die graag een paar honderd euro per maand zou willen bijverdienen? Heb je vrienden of vriendinnen die op zoek zijn naar een baan of balen van hun huidige job? Laat ze zien welke mogelijkheden Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij ook starten, dan komen zij in jouw team en omdat je met een team veel meer mensen kunt helpen met een gezondere lifestyle ga je automatisch meer verdienen. Het beloningsplan werkt namelijk heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Werk met Social Media, zoals Facebook, Twitter, Instagram, What’sApp etc.

Promoot Herbalife samen met andere collega’s op sportevenementen of andere events. Combineer FUN en SUCCES

Run je eigen Fitclub of organiseer SKIN workshops

De mogelijkheden zijn onbeperkt en onbegrensd. Herbalife is actief in meer dan 90 landen. Zo kun je aan je business werken, terwijl je over de wereld reist!