Word fitter, strakker en vitaler en verdien een inkomen met je resultaat!

Verbeter je eigen vitaliteit en leefstijl en help andere mensen om ook de beste versie van zichzelf te worden. Zeg eens eerlijk: lukt het jou nog om iedere dag gezond en uitgebalanceerd te eten? We slaan allemaal wel eens een maaltijd over, maken onbewust verkeerde keuzes en ook onze moderne voeding bevat lang niet altijd alle belangrijke voedingsstoffen die we nodig hebben. Door een onbalans in je voeding kan ook je lichaam uit balans raken, met bijvoorbeeld vermoeidheid, overgewicht of allerlei andere lichamelijke ongemakken tot gevolg. Herbalife biedt een oplossing die past in deze tijd. Herbalife heeft gezonde voeding makkelijk gemaakt! Geen kuur of dieet, maar een dagelijkse aanvulling voor de juiste balans.

Als Voedingscoach ga je leren hoe je niet alleen zelf door goede voeding en een gezonde leefstijl weer lekker fit en vitaal kunt voelen, maar ook hoe je andere mensen hiermee kunt helpen. De voedingskundige producten van Herbalife worden reeds door miljoenen mensen gebruikt als aanvulling op de voeding en behoren daarmee tot de beste in de wereld.

3-Day Try-Out pakket Herbalife

Leer hoe je je eigen klantenbestand opbouwt door het promoten van het 3-Day Try-Out pakket van Herbalife. Dit proefpakket laat mensen in 3 dagen ervaren wat Herbalife voor ze kan doen! Zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je deze klanten kunt begeleiden en coachen naar een gezondere, actieve leefstijl en we kunnen je nu al zeggen dat je verbaasd zult zijn over de impact die je kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

Naam *
*Telefoonnummer
*Woonplaats
Leeftijd *
*E-mail Adres

Verplichte velden