Generation-H: dé business opportunity voor jonge ondernemende mensen!

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je controle over je eigen leven? Werk je liever voor je eigen dromen dan voor die van een ander? Herbalife biedt jonge mensen een unieke kans om eigen baas te worden in de grootste trend van dit moment: Health and Fitness!

Leer je eigen levensstijl te verbeteren. Wordt fitter, strakker en aantrekkelijker en wees een voorbeeld voor anderen!

3-Day Try-Out pakket Herbalife

Leer hoe je je eigen klantenbestand opbouwt. Promoot het 3-Day Try-Out pakket van Herbalife en laat mensen in 3 dagen ervaren wat Herbalife voor ze kan doen! Zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders!

Groei door te leren hoe je als businesscoach je eigen team  bouwt. Wie ken je die graag een paar honderd euro per maand zou willen bijverdienen? Heb je vrienden die op zoek zijn naar een baan of balen van hun huidige job? Laat ze zien welke mogelijkheden Herbalife ook voor hen te bieden heeft. Wanneer zij ook starten als coach, dan komen zij in jouw team en met een team kun je veel meer mensen helpen met een gezondere lifestyle en het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Werk met Social Media, zoals Facebook, Twitter, Instagram, What’sApp etc.

Promoot Herbalife samen met andere Gen-H collega’s op sportevenementen of andere events. Combineer FUN en SUCCES

Run je eigen Fitclub of organiseer SKIN workshops

De mogelijkheden zijn onbeperkt en onbegrensd. Herbalife is actief in meer dan 90 landen. Zo kun je aan je business werken, terwijl je over de wereld reist!

Herbalife, DE kans voor jonge mensen!

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

Naam *
*Telefoonnummer
*Woonplaats
Leeftijd *
*E-mail Adres

Verplichte velden