Is sporten je hobby? Verdien dan geld met je hobby of maak er je werk van!

Dé trend van dit moment is Health en Fitness en Herbalife biedt sportieve, ondernemende mensen de kans om een goed extra inkomen te verdienen naast hun baan, gezin of studie of om eigen baas te worden met een uniek concept: De Herbalife FitClub!

Steeds meer mensen begrijpen dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun gezondheid en een fit en vitaal lichaam begint bij goede voeding en meer bewegen. Als Fitcoach biedt je deze combinatie met je eigen Herbalife FitClub!

De Herbalife FitClubs komen van oorsprong uit Amerika, maar zijn ook in Nederland inmiddels een groot succes. Het is een combinatie van voedingsadvies en sporten in groepsverband. De FitClub is heel laagdrempelig omdat het sporten gratis is. Zo biedt je mensen de kans om te investeren in goede voeding.

Om je eigen FitClub te hebben, hoef je echt geen personal trainer te zijn. Iedereen kan een Herbalife FitClub starten, want de mogelijkheden zijn onbeperkt. Van low-impact work-outs voor alle niveaus, tot pittige bootcamps voor gevorderden. Jij bepaalt zelf je doelgroep(en).

Mogelijke Fitclubactiviteiten:

  • Powerwalk
  • Fitchallenge
  • Weightloss challenge
  • Bootcamps
  • Level10 challenge
  • Streetworkout

Promoot het Herbalife 3-Day Try-Out pakket in je FitClub

Leer hoe je je eigen klantenbestand opbouwt vanuit je FitClub met het 3-Day Try-Out pakket van Herbalife. Dit proefpakket laat mensen in 3 dagen ervaren wat Herbalife voor ze kan doen! In combinatie met de FitClub activiteiten zullen ze zeker het verschil merken en de kans is groot dat ze niet meer anders willen!

Groei door te leren hoe je een eigen team opbouwt. Als coach van Herbalife kun je andere mensen ook de kans bieden om met Herbalife te werken. Ken je iemand met een passie voor sport en wellicht ook graag een extra inkomen zou willen bijverdienen? Wie ken je die zonder werk zit of op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als coach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Start als Fitcoach je eigen fitclub!

Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Wij bellen jou!

Naam *
*Telefoonnummer
*Woonplaats
Leeftijd *
*E-mail Adres

Verplichte velden